Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 7. 3. 2018 (nesrečen splet okoliščin v nesreči na AC pri Lopati)

07. 03. 2018 11:46

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 21 prometnih nesreč, 16 z materialno škodo, štiri z lažjimi in eno s hudimi telesnimi poškodbami.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirikrat. Dvakrat v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Celje

Včeraj se je na avtocesti pred izvozom Lopata v smeri proti Ljubljani okoli pol sedmih zjutraj zgodila prometna nesreča, v kateri se je ena oseba hudo poškodovala ena pa lažje.

Voznik kombiniranega vozila je na zasneženem vozišču zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom in oplazil levo stran parkiranega gasilskega vozila, ki je zavarovalo kraj prometne nesreče, ki se je zgodila pred tem. Pri trčenju je odpadlo plastiko gasilskega vozila odbilo v delavca DARS, prav tako ga je oplazil še voznik kombiniranega vozila. Pri drsenju naprej po odstavnem pasu je voznik kombiniranega vozila trčil še v osebno vozilo voznika, ki je ustavil, da bi nudil pomoč udeleženki prejšnje prometne nesreče. Voznik osebnega vozila se je v trčenju hudo poškodoval, delavec DARS pa lažje. Voznik kombiniranega vozila in njegova sopotnika v prometni nesreči nista bila poškodovana.

Zaseg vozila – Vič

Na Viču so dravograjski policisti včeraj zasegli tovorno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,911 seconds.