Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 7. 4. 2021 (s stavbe nekdanjega podjetja v Celju ukradli za več tisoč evrov bakrenih žlebov,…)

07. 04. 2021 11:13

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah   prejeli 247 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

19  interventnih  klicev  je  bilo  s področja kriminalitete,  9 s področja mejnih  zadev  in tujcev, 22 s področja prometne varnosti ter 12 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj  so policisti na  območju  naše policijske uprave obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo.

V  Slovenskih  Konjicah  so  zasegli  osebno  vozilo  vozniku,  ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta

V  Javorniku,  na  območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, je neznani storilec  vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel štiri kolesa, ki so po oceni lastnikov vredna okoli 4.500 €.

S  stavbe nekdanjega podjetja na Ipavčevi ulici v Celju so neznani storilci ukradli več bakrenih žlebov in obrob, vrednih okoli 4.000 €.

Včeraj so  bili policisti obveščeni  o  vlomu  v  prostore  lovskega doma v Ločah. Storilec je iz blagajne ukradel nekaj gotovine

Ilegalne migracije

Včeraj  popoldne so policisti na Mejnem prehodu Bistrica ob Sotli,  pri izstopu iz Slovenije,  v  podvozju  bosanskega  tovornega  vozila  odkrili  državljana Maroka. Po opravljenih postopkih je zaprosil za azil.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 5,047 seconds.