Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 8. 1. 2020 (tatvine)

08. 01. 2020 10:23

Včeraj so na policisti območju Policijske uprave Celje obravnavali 69 interventnih dogodkov. 25 s področja prometne varnosti, 21 s področja kriminalitete, 12 s področja javnega reda in miru ter nekaj z drugih področij našega dela.

Vlom v stanovanjsko hišo – Migojnice

V Migojnicah so policisti včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je harmoniko, dve zlati verižici in nekaj gotovine.

Tatvina oblačil – Celje

V dopoldanskih urah je lastnica trgovine z oblačili s Stanetove ulice v Celju obvestila, da ji je neznani storilec v zadnjih dneh iz trgovine ukradel za dobrih 1.000 € oblačil.

Tatvina vrtalnika – Slovenj Gradec

Iz prostorov podjetja v Slovenj Gradcu je neznani storilec ukradel vrtalnik znamke, Milwaukee, vreden okoli 400 €.

Tatvina kolesa – Velenje

V Velenju so policisti obravnavali tatvino kolesa. Neznani storilec ga je ukradel s hodnika stanovanjskega bloka na Bračičevi ulici.

Zasega vozil – Trnovec in Mala Pirešica

Dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, so policisti včeraj zasegli vozili. Vozniku v Trnovcu in voznici v Mali Pirešici.

Včeraj so bili policisti med drugim obveščeni še o treh tatvinah registrskih tablic, v Celju, Žalcu in Slovenskih Konjicah. V Ravnah na Koroškem je neznanec poskušal vlomiti v cvetličarno. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 0,654 seconds.