Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 9. 6. 2021 (poškodovana kolesarka v Levcu, parkirišče premajhno za voznika s tremi promilami v krvi,…)

09. 06. 2021 11:42

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 247 klicev občanov. 58 klicev je bilo interventnih.

11  interventnih  klicev  je  bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih  zadev  in  tujcev,  30 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj  so na našem območju obravnavali dvanajst prometnih nesreč. V Levcu se  je  lažje poškodovala kolesarka, v ostalih prometnih nesrečah je prišlo do materialne škode.

Alkohol  je še vedno vse preveč prisoten pri udeležencih v cestnem prometu. Ni dneva, da ne bi obravnavali pijanih voznikov.

Na  območju  Velenja  so včeraj obravnavali voznika osebnega vozila, ki je zaradi  nepravilnega  premika  in  vožnje  pod  vplivom  alkohola,  trčil v parkirano  osebno  vozilo.  Voznika,  ki je imel nekaj manj kot tri promile alkohola  v  krvi,  so  pridržali.  Zaradi  nepravilnega  premika,  vožnje neregistriranega  vozila  in  vožnje pod vplivom alkohola, sledi obdolžilni predlog.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 1,129 seconds.