Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 10. 3. 2020 (znova rop na Ljubljanski cesti, trije pridržani)

10. 03. 2020 10:08

V zadnjih 24 urah smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 75 interventnih dogodkov.

Požar – Gotovlje

V Gotovljah je sinoči zagorelo večje gospodarsko poslopje. Požar je gasilo več kot 90 gasilcev z 22 gasilskimi vozili. Ogled kraja požara bomo opravili danes.

Rop – Celje

Sinoči, nekaj minut pred 20. uro, so policisti v trgovini na Ljubljanski cesti v Celju obravnavali rop. V isti trgovini so rop obravnavali tudi v začetku februarja. Sinoči je neznani storilec, ki je imel na glavi črno ruto in sončna očala, oblečen v temne širše hlače in temno jakno, ter obut v črne čevlje, na pult pri blagajni položil izdelek, ko je blagajnik odprl predal blagajne, mu je storilec zagrozil z orožjem in iz predala ukradel bankovce ter pobegnil v smeri proti Babnemu. O storilcu zbiramo obvestila.

Vlom v stanovanjsko hišo – Spodnje Laže

Včeraj so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Spodnjih Lažah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Storilec je v hišo vlomi v zadnjih dneh. Ukradel je nadzorno kamero.

Vlom v zabojnika ne delovišču – Medlog

Na delovišču v Medlogu so policisti obravnavali vloma v dva gradbena zabojnika, od koder ni storilec ničesar ukradel. Iz rezervoarjev dveh delovnih strojev je ukradel okoli 80 litrov goriva.

Tatvina – Pernovo

V Pernovem je neznani storilec iz denarnice, ki jo je lastnica pustila v odklenjenem vozilu, ukradel gotovino.

Zasega vozil – Celje in Slovenj Gradec

V Celju so policisti včeraj popoldne zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, v krvi je imel nekaj več kot promilo alkohola.

Osebno vozilo smo zasegli tudi v Slovenj Gradcu, vozniku, ki je vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja.

Pridržanja zaradi kršitev javnega reda in miru

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti včeraj do streznitve pridržali tri kršitelje. Prvi je javni red in mir kršil v Medlogu, drugi v centru Celja, tretji v Žalcu.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 2,039 seconds.