Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 11. 1. 2022 (sum na požigalca v Radmirju, povozil ga je traktor, huda poškodba pri delu v Šentjurju,…)

11. 01. 2022 14:51

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 275 klicev občanov. 53 klicev je bilo interventnih.

12 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 21 s področja prometne varnosti in 5 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o štirinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo in dveh zasegih vozil.

Včeraj so poročali o treh požarih, ki so jih med vikendom obravnavali na območju Policijske postaje Mozirje. Dvakrat je zagorel objekt namenjen shranjevanju sena v Radmirju in sicer v soboto in v nedeljo zvečer. V požaru je zgorelo nekaj sena. V omenjenem primeru policisti ne izključujejo verjetnosti požiga.

V nedeljo dopoldne so bili obveščeni še o požaru v Logarski dolini, kjer je v celoti pogorel lesen objekt, velik 8 x 15 metrov. V hlevu je bilo v času požara nekaj živine, ki jo lastnikom in gasilcem ni uspelo rešiti. Ogenj je objekt v celoti uničil. Materialna škoda je zelo visoka. Preiskava v omenjenem primeru še poteka. Prve ugotovitve ne kažejo, da je bil požar posledica dejanja tretje osebe.

Včeraj zjutraj so večji požar obravnavali tudi v Šentjanžu nad Dravčami, kjer je zagorel hlev. V požaru je poginilo več govedi, ogenj pa je po prvih podatkih uničil tudi več kmetijskih strojev, dve osebni vozili in več drugih stvari. Materialna škoda je zelo visoka. Ogled kraja požara pravkar poteka.

V nadaljevanju še o preostalem včerajšnjem dogajanju.

V Breznem vrhu, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, so včeraj popoldne obravnavali nesrečo pri delu. Pri spravilu lesa se je poškodoval 52-letni moški, ki je s traktorjem iz gozda vlekel hlod, pri čemer je traktor zdrsnil in 52-letnika prevozil. Hudo poškodovanega 52-letnika so s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor, kjer je ostal na zdravljenju.

Nesrečo pri delu so včeraj obravnavali tudi v skladišču trgovskega centra v Šentjurju, kjer se je pri delu z ročnim baterijskim viličarjem huje poškodovala 54-letna delavka.

Na območju Slovenj Gradca so včeraj obravnavali primer poškodovanja tuje stvari, saj je neznani storilec poškodoval zunanji del toplotne črpalke prijavitelja.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 2,090 seconds.