Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 11. 2. 2020 (izsledili vlomilca)

11. 02. 2020 09:53

Na območju Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah obravnavali 97 interventnih dogodkov.

O posledicah močnega vetra so včeraj že poročali, v današnjem policijskem poročilu še o preostalem dogajanju.

Kriminaliteta

Vlom v gostinski lokal – Celje

Na Kidričevi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v gostinski lokal. Ukradel je menjalni denar in računalnik.

Poškodovanje vozila – Velenje

Na Kidričevi cesti v Velenju je neznanec na osebnem vozilu prerezal dve pnevmatiki.

Poskus vloma v parkomat – Celje

Na Kocbekovi ulici v Celju so včeraj obravnavali poskus vloma v parkomat. Storilec je s poškodovanjem parkomata lastnikom povzročil za približno 500 € škode.

Požara – Mozirje in Šentjur

Nekaj pred 13. uro so bili obveščeni o požaru v Mozirju. Zagorelo je v stanovanjski hiši. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi pregretja dimnika. Ogenj je uničil ostrešje in mansardni del hiše.

V Tratni ob Voglajni, na območju Policijske postaje Šentjur, so obravnavali manjši požar. Zagorela je uta, kjer hranijo drva. Požar je najverjetneje povzročila iskra, ki jo je močan veter odpihnil iz bližnjega dimnika.

Tatvini – Celje

Neznani storilec je včeraj iz kabine tovornega vozila, parkiranega na Bežigrajski ulici v Celju, ukradel denarnico z gotovino, dokumenti in bančnimi karticami in kmalu po tatvini na bankomatu tudi že dvignil nekaj gotovine.

Iz tovornega vozila, parkiranega na Bežigrajski cesti v Celju, je neznani storilec ukradel akumulator.

Poskus vloma v stanovanje – Celje

Na Trubarjevi ulici v Celju smo obravnavali poskus vloma v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec, ki je v stanovanje poskušal vlomiti v zadnjih nekaj dneh, je lastnici škodo povzročil z uničenjem ključavnice.

Tatvina – Vinska Gora

V Vinski Gori je včeraj storilec ukradel več metrov dovodnih kablov za kabelsko ozemljitev, ki so bili že položeni v steni. Lastnik je po dejanju opazil vozilo s katerim se je odpeljal storilec in nas obvestil. Kmalu po dejanju so policisti v Velenju izsledili 58-letnega storilca in mu zasegli ukradene kable. Lastniku je storilec s poškodovanjem stene in ukradenimi kabli povzročil za okoli 2.000 € škode. Sledi kazenska ovadba.

Cestni promet

Prometna nesreča – Šentrupert

Na avtocesti, v bližini izvoza Šentrupert, v smeri proti Mariboru, so policisti  sinoči, nekaj pred 23. uro, obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, ki jo je povzročil 46-letni voznik osebnega vozila, ki ni vozil po sredini voznega pasu. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel voznik 0,72 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Voznika bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarna vožnja.

Zaseg vozila – Slovenske Konjice

V Slovenskih Konjicah so zasegli osebno vozilo vozniku, ki mu je poteklo vozniško dovoljenje.
Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,716 seconds.