Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 11. 5. 2021 (ob padcu se je hudo poškodoval kolesar, vdrl v frizerski salon, zagorela uta,…)

11. 05. 2021 13:14

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah prejeli 290 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

17   interventnih  klicev  je  bilo  s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih  zadev  in tujcev, 34 s področja prometne varnosti in  17 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj  so  obravnavali  eno  prometno  nesrečo s hudimi poškodbami, eno z lažjimi in devet prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno  nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami so obravnavali v Lahomnem, kjer je padel 66-letni kolesar in se hudo poškodoval.

Včeraj,  nekaj  pred  6.  uro zjutraj, so na območju Mute ustavili voznika osebnega  vozila,  ki je imel 1,4 promila alkohola v krvi. Sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev  javnega reda in miru so včeraj šestkrat ukrepali v javnih in enajstkrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

V  Vitanju  so  obravnavali  vlom  v  frizerski salon. Storilec ni ničesar ukradel.  Lastnici  je  škodo  povzročil   s  poškodovanjem vhodnih vrat in poškodovanjem kovinske blagajne.

V  Novi  Cerkvi  je neznani storilec vlomil v rezervoar delovnega stroja in ukradel okoli 50 litrov goriva.

Nekaj  pred  17.  uro so bili obveščeni, da je v Petrovčah zagorela lesena uta,  ki  jo je ogenj v celoti uničil, prav tako je v celoti uničil pesjak. Ogenj  je  poškodoval  tudi   hišno okno in del fasade stanovanjske hiše. Z ogledom kraja požara in zbiranjem obvestil nadaljujejo danes.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,695 seconds.