Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 11. 9. 2018 (nesreča s hudimi poškodbami, najdba trupla)

11. 09. 2018 08:29

V današnjem policijskem poročilu najprej o smrtni prometni nesreči, ki smo jo sinoči nekaj minut čez 22. uro, obravnavali izven naselja Tremerje.

48-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Celja proti Laškem, je v nepreglednem levem ovinku zapeljal desno izven vozišča mimo zapornih tabel na makadamsko površino med voziščem in kamnitim podpornim zidom, ki podpira železniško progo ter sunkovito trčil v drog vozne mreže in v kamniti podporni zid. Vozilo je nato odbilo nazaj na cesto. Zaradi posledic prometne nesreče je na kraju umrl 48-letni voznik osebnega vozila.

To je letošnja šesta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

V nadaljevanju o preostalem včerajšnjem dogajanju.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Gotovlje

Izven naselja Gotovlje smo včeraj obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bila udeležena 78-letna kolesarka, ki je padla in se pri padcu huje poškodovala.

Vlom v osebno vozilo – Šmarje pri Jelšah

V Šmarju pri Jelšah smo včeraj obravnavali vlom v osebno vozilo parkirano pri pokopališču. Storilec ni iz vozila ničesar odnesel. Lastniku je škodo povzročil z razbitjem stekla na voznikovih vratih.

Vloma v stanovanjski hiši – Rogaška Slatina in Vrhovo

Včeraj smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Plečnikovi ulici v Rogaški Slatini. Storilec, ki je v hišo vlomil v zadnjih nekaj dneh, je ukradel več zlatnine, srebrn jedilni servis in nekaj gotovine.

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi v Vrhovem, na območju Policijske postaje Laško. Storilec je ukradel sef z dokumenti in gotovino.

Tatvina – Laško

V Laškem je neznani storilec iz delovnega stroja ukradel udarno kladivo.

Najdba trupla v reki Savinji – Polzela

Na območju Polzele so včeraj v strugi reke Savinje našli truplo od petka pogrešane 88-letne ženske doma iz Malih Braslovč. Na truplu ni bilo znakov nasilne smrti.

Za konec povabilo na Mednarodni obrtni sejem. Policijska uprave Celje se tudi letos predstavlja v hali L. Vse dni bomo predstavljali naše delo, opremo, ki jo uporabljamo pri svojem delu, danes pa bodo kriminalisti obiskovalce opozarjali še na varno uporabo interneta. Dobrodošli na našem razstavnem prostoru v Hali L, celjskega sejmišča.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
176 queries in 0,696 seconds.