Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 12. 1. 2021 (na prehodu zbil peško, policija poziva voznika in očividce, vlom v garažo župnišča,…)

12. 01. 2021 11:50

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah   prejeli 232 klicev občanov. 53 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Policijsko poročilo začenjamo s pozivom očividcem jutranje prometne nesreče v  Velenju,  v kateri je bila poškodovana peška, povzročitelj pa je s kraja nesreče odpeljal, ne da bi ustavil.

Prometna  nesreča  se  je  zgodila  ob 6.45 uri.  Neznani voznik, neznanega osebnega vozila črne ali temno modre barve, je v semaforiziranem križišču v Velenju, iz smeri Ceste talcev  zavijal desno na Partizansko cesto, v smeri Šoštanja.  Pri  tem  je  trčil  v peško, ki je vozišče na prehodu za pešce, prečkala  pri  zeleni luči. Voznik je peško s sprednjo levo stranjo  vozila zadel  v  desni  bok.  Peška  je  padla po vozišču in se lažje poškodovala. Voznika  policisti pozivajo,  da  se  zaradi  razjasnitev  okoliščin prometne nesreče oglasi  na Policijsko postajo Velenje ali pokliče na telefonsko številko 03 898  61  00 oziroma na telefonsko številko 113. Za informacije prosijo tudi morebitne očividce.

Poleg omenjene so v zadnjih 24. urah obravnavali še pet prometnih nesreč v katerih  so  se  udeleženci  lažje poškodovali in sedem  prometnih nesreč z materialno škodo.

Na  Slomškovi  ulici  v Slovenskih Konjicah in na Ulici Leona Dobrotinška v Šentjurju sta se  pri padcu lažje poškodovala voznika koles z motorji.

Na  relaciji  Stranice  –  Vitanje,  pri  odcepu za Gornjo vas, se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila, ki mu je prednost izsilil voznik drugega osebnega vozila.

V  Gaberkah  se je v trčenju dveh  osebnih vozil poškodovala voznica. Vanjo je zaradi vožnje po nasprotni strani vozišča trčil voznik osebnega vozila.

Na  Liptovski  ulici  v  Slovenskih  Konjicah  pa  se  je lažje poškodovala voznica, ki je v križišče zapeljala pri rdeči luči na semaforju in trčila v tovorno vozilo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so  včeraj ukrepali štirikrat.

S področja kriminalitete izpostavljamo vlom in tatvino.

Na  območju  Šoštanja  je  neznani  storilec  vlomil  v garažo ob župnišču. Ukradel ni ničesar.

V Radegundi je storilec iz garaže ukradel motorno žago.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,568 seconds.