Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 12. 10. 2021 (prerezal cerado in ukradel okoli 20 pnevmatik,…)

12. 10. 2021 13:13

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah prejeli 194 klicev občanov. 59 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

16  interventnih  klicev  je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

V Rogatcu so včeraj obravnavali poškodovanje vozila. Neznani  storilec je z  ostrim  predmetom  na bočni  strani  vozila  naredil  ris  in lastniku povzročil za okoli 1.000 € škode.

V  Velenju je neznani storilec na osebnem vozilu prerezal dve pnevmatiki in lastnici  povzročil za okoli 150 € škode. V obeh primerih policisti zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Danes  okoli  dveh  zjutraj so bili  obveščeni  o  vlomu  v  trgovino na Prevaljah.  Storilec  je  v  trgovino  vlomil skozi vhodna vrata in ukradel nekaj telefonov.

Nekaj pred peto uro zjutraj so bili obveščeni še o tatvini, ki se je zgodila  na  avtocestnem počivališču  Tepanje, kjer je neznani storilec na madžarskem tovornem vozilu prerezal cerado in ukradel okoli 20 pnevmatik.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 2,279 seconds.