Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 12. 11. 2019 (podrobnosti o nesreči pri Dobju, vlomi)

12. 11. 2019 10:25

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 61 interventnih dogodkov.

Dogajanje na našem območju je tragično zaznamovala prometna nesreča v kateri je umrla 46-letna voznica osebnega vozila, doma z območja Policijske postaje Šentjur.

Prometna nesreča se je zgodila okoli 13.30 ure, na območju Jezerc pri Dobjem. 46-letna voznica je vozila iz smeri Planine proti Šentjurju. V bližini mostu čez potok Koprivnica je dohitela voznika tovornega vozila, ki je pred mostom zaviral zaradi lažjega srečanja z nasproti vozečim tovornim vozilom. 46-letna voznica je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila oblast nad vozilom, zaradi česar je njeno vozilo zaneslo na levi vozni pas, po katerem je v tistem trenutku pravilno pripeljal 42-letni voznik tovornega vozila, prav tako doma z območja Policijske postaje Šentjur. Voznica je z desnim bokom vozila silovito trčila v sprednji del tovornega vozila. Zaradi hudih poškodb je 46-letna
voznica na kraju nesreče umrla. Voznik tovornega vozila v prometni nesreči ni bil poškodovan.

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo 23 ljudi, lani v enakem obdobju 12.

V nadaljevanju o dogajanju s področja kriminalitete.

Vlom v skladišče gostinskega lokala – Velenje

V Velenju so policisti obravnavali vlom v skladišče gostinskega lokala od koder je storilec ukradel dve kosilnici, škarje za živo mejo in puhalnik listja.

Vlom v stanovanjsko hišo – Vrenska Gorca

V Vrenski Gorci so včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi kletno okno, je v bivalnih prostorih našel gotovino in jo ukradel.

Vlom v klet stanovanjskega bloka – Nazarje

V Nazarjah je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel visokotlačni čistilec, baterijski vrtalnik in nekaj drugih stvari.

Vlom v osebno vozilo – Ponikva

Na Ponikvi, na območju Policijske postaje Šentjur, so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je iz denarnice, ki jo je našel v predalu vozila, ukradel dve plačilni kartici in z njima na bližnjem bankomatu poskušal dvigniti gotovino.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
132 queries in 0,761 seconds.