Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 14. 8. 2018 (vlomi, pijan povzročil čelno trčenje)

14. 08. 2018 10:27

Od včeraj obravnavanega dogajanja na območju Policijske uprave Celje izpostavljamo prometno nesrečo, ki jo je povzročil voznik, ki je vozil pod vplivom alkohola ter vlom v stanovanjsko hišo, vlom v tovorni vozili in
tatvino goriva.

Tatvina goriva – Letuš

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni, da je neznani storilec, med vikendom, iz rezervoarjev treh parkiranih tovornih vozil v Letušu, ukradel okoli 300 litrov goriva.

Vloma v tovorni vozili – Lopata

Na delovišču na Lopati smo obravnavali vloma v dve tovorni vozili. Iz enega je storilec ukradel dva trakova za dvigovanje bremen in gorivo.

Vlom v stanovanjsko hišo – Laško

Na območju Laškega smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel več različnega orodja in lastniku povzročil za dobrih 5.000 € škode.

Prometna nesreča – Velenje

Sinoči, okoli 20.30 ure, smo bili obveščeni, da voznik osebnega vozila na relaciji Vinska Gora – Velenje, s svojo vožnjo ogroža udeležence cestnega prometa. Voznik je najprej zapeljal na levo smerno vozišče in z ogledalom
oplazil ogledalo naproti vozečega vozila, po približno kilometru vožnje je znova zapeljal na levo smerno vozišče in čelno trčil v osebno vozilo voznice, ki je pravilno pripeljala nasproti. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 60-letni povzročitelj prometne nesreče v krvi okoli 3 promile alkohola. 42-letna voznica se je v trčenju lažje poškodovala.
Zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarna vožnja v cestnem prometu bomo 60-letnika kazensko ovadili.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 0,938 seconds.