Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 14. 9. 2021

14. 09. 2021 15:38

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah prejeli 255 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

16  interventnih  klicev  je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 34 s področja prometne varnosti in 21 s področja javnega reda in miru.

S  področja  cestnega  prometa policisti poročajo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, dveh z lažjimi poškodbami udeleženih in  o trinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometno nesrečo  s  hudimi telesnimi poškodbami so včeraj obravnavali na območju  Senovice.  Udeležena  sta  bila voznik motornega kolesa in voznica osebnega vozila.  Prometno  nesrečo  je  zaradi  nepravilnega prehitevanja povzročil  54-letni  voznik  motornega  kolesa,  ki  se  je  v trčenju hudo poškodoval.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali sedemkrat.

Na  območju Lemberga je včeraj dopoldne zagorelo gospodarsko poslopje. Tuja krivda je izključena.

V  Velenju so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. po prvih podatkih ni ničesar ukradel.

V  Vojniku so obravnavali tatvino registrskih tablic. Neznani storilec je obe  registrski  tablici  ukradel  z osebnega vozila parkiranega na Celjski cesti.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
150 queries in 8,273 seconds.