Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 16. 10. 2018 (podrobnosti o nesreči na avtocesti)

16. 10. 2018 10:26

V današnjem policijskem poročilu najprej o včerajšnji prometni nesreči, zaradi katere je bila dobre štiri ure zaprta avtocesta med priključkoma Celje – zahod in Celje – center, in sicer v smeri proti Mariboru.

Prometno nesrečo je povzročil 42-letni voznik tovornega vozila, ki je vozil po desnem prometnem pasu avtoceste iz smeri Arje vasi proti Celju. Na odseku, kjer potekajo cestna dela in je zaradi gostote prometa začela nastajati stoječa kolona vozil, je brez zaviranja silovito trčil v zadnji del osebnega vozila, katerega voznik je zaradi stoječe kolone zmanjševal hitrost. Prišlo je do silovitega naletnega trčenja. 42-letni voznik tovornega vozila, povzročitelj, je po trčenju v zadnji del osebnega vozila zapeljal v desno na odstavni pas in po desni strani obvozil vsa udeležena vozila ter s prednjim delom svojega vozila trčil še v desni bok tovornega
vozila, ki je prvo stalo v koloni. Udeležena vozila so po trčenju obstala ukleščena na vozišču avtoceste. V prometni nesreči je bilo poškodovanih 11 ljudi, od tega ena oseba huje.

Tatvini goriva – Šmartno ob Paki in Lopata

V Šmartnem ob Paki je neznani storilec iz rezervoarja delovnega stroja, parkiranega na gradbišču, ukradel okoli 80 litrov nafte.

Na avtocestnem počivališču Lopata je neznani storilec dobrih 400 litrov nafte ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

*foto: Nejc Meh

polovicka_celje_klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
180 queries in 0,791 seconds.