Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 17. 3. 2020 (nesreča zaradi zaslepitve s soncem, napad z nožem)

17. 03. 2020 10:43

V zadnjih 24 urah so na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 201 klic. V 54 primerih je šlo za interventne dogodke.

Prometna varnost

Prometni nesreči z lažjimi poškodbami – Celje in Šmartno pri Slovenj Gradcu

Včeraj, okoli pol sedmih zjutraj, so policisti v Celju na obvoznici, v bližini Železniške postaje Lava, obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval 37-letni voznik osebnega vozila. 37-letni voznik je zavrl, ker ga je močno zaslepilo sonce, voznik, ki je vozil za njim in ga je prav tako zaslepilo sonce, je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil vanj.

Okoli 14. ure so prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodovala 50-letna voznica osebnega avtomobila, policisti obravnavali izven naselja Šmartno pri Slovenj Gradcu. Povzročil jo je 31-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Slovenj Gradca proti Mislinji in je zapeljal na nasprotno smerno vozišče ter čelno trčil v vozilo, s katerim je nasproti pravilno pripeljala 50-letna voznica.

Kriminaliteta

Tatvina goriva in orodja – Založe

V jutranjih urah so bili policisti obveščeni, da je med vikendom neznani storilec vlomil v tri delovne stroje, parkirane na gradbišču v Založah, na območju Policijske postaje Žalec. Iz rezervoarjev dveh strojev je ukradel okoli 150 litrov goriva, iz kabine enega delovnega stroja je ukradel škatlo z orodjem.

Poškodovanje dveh vozil – Celje

Na Mariborski cesti v Celju je neznanec vrgel večji kamen v okno parkirnega avtobusa in razil steklo.

Na parkirišču pri Železniški postaji v Celju je neznani storilec z ostrim predmetom poškodoval osebno vozilo. Z dejanjem je lastniku vozila povzročil za okoli 1.000 € škode.

Povzročitev lažje telesne poškodbe – Mozirje in Celje

V Mozirju je 40-letni občan v dopoldanskih urah vstopil v prodajalno, razbijal inventar in udaril zaposlenega ter ga lažje poškodoval. 40-letnika bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Povzročitev lahke telesne poškodbe.

Sinoči, nekaj čez 21. uro, je 48-letna občanka obvestila policiste, da je v stanovanju v Celju, med prepirom, z nožem zabodla 40-letnega izvenzakonskega partnerja. 40-letnika so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, kjer je zaradi lažje poškodbe ostal na zdravljenju. 48-letno žensko bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Povzročitev lažje telesne poškodbe. Pred prepirom sta izvenzakonska partnerja skupaj popivala.

Vlom v poslovne prostore – Polzela

Na Polzeli smo obravnavali vlom v poslovne prostore. Storilec je iz blagajne ukradel gotovino.

Javni red in mir

V Celju so policisti zaradi kršitve ukrepa prepovedi približevanja in nedostojnega obnašanja pridržali 42-letnega moškega.

Zaradi kršitve javnega reda in miru so do streznitve pridržali 64-letnega občana, ki je v Zabukovici, na območju Policijske postaje Žalec, nadlegoval sosedo, ji grozil ter ji uničil poštni nabiralnik in razbil luč nad vrati stanovanja.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 6,742 seconds.