Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 18. 1. 2022 (nesreča na smučišču, vlomilec odnesel gotovino in nakit,…)

18. 01. 2022 08:57

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 197 klicev občanov. 55 klicev je bilo interventnih.

17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 22 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa so obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami in šest prometnih nesreč z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali štirikrat.

V Velenju na Ljubljanski cesti so policisti včeraj nekaj pred 13. uro obravnavali prometno nesrečo v kateri se je lažje telesno poškodovala voznica osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala iz vozišča in trčila v drevo.

Enemu vozniku so zasegli vozilo, ker ni izpolnjeval pogojev za vožnjo v prometu, saj ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

V Dravogradu je neznani storilec včeraj v dnevnem času vlomil skozi vrata terase v stanovanje večstanovanjske hiše iz katere ni odtujil ničesar.

V Lesičnem na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah je neznani storilec v času od mesece decembra 2021, vlomil skozi kletna vrata vikenda iz katerega je odtujil več različnih predmetov in kosilnico.

V Gabrovniku na območju Policijske postaje Slovenske Konjice je neznani storilec včeraj med 18. in 19. uro vlomil skozi okno v stanovanjsko hišo iz katere je odtujil gotovino in nakit.

Nekaj po 11. uri so na Rogli obravnavali nesrečo na smučišču v kateri se je lažje telesno poškodoval smučar, ki je sam padel na smučišču. Poškodovani je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Celje.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,941 seconds.