Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 18. 2. 2020 (tatvina in vlomi)

18. 02. 2020 09:11

V zadnjih 24 urah so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 67 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročajo o dveh prometnih nesrečah z lažjiminpoškodbami udeležencev in 19z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti trikrat ukrepali v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih.

S področja kriminalitete poročajo o dveh vlomih in dveh tatvinah.

Tatvina denarnice – Celje

V trgovini v Celju je neznana storilka občanki s plačilnega pulta ukradla denarnico z dokumenti, plačilnimi karticami in gotovino. Preden je uspela občanka preklicati kartice, je neznana storilka uspela na bankomatu dvigniti nekaj manj kot 400 € gotovine.

Vlom v stanovanje stanovanjskega bloka – Celje

Že včeraj so poročali, da je bilo med vikendom vlomljeno v dve stanovanji stanovanjskega bloka na Ljubljanski cesti v Celju. Včeraj so bili policisti obveščeni še o tretjem vlomu, do katerega je najverjetneje prav tako prišlo med vikendom. Storilec je stanovanje preiskal in ukradel nekaj gotovine in zlatnine.

Vlom v stanovanjsko hišo – Polzela

Na Polzeli so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je vlomil skozi garažna vrata. Ukradel je nekaj ročnih ur in zlatnino.

Tatvina kolesa – Velenje

Na Kersnikovi ulici v Velenju so policisti  včeraj obravnavali tatvino moškega gorskega kolesa znamke X Fact, črno zelene barve. Lastnik je imel kolo zaklenjeno na hodniku stanovanjskega bloka.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,795 seconds.