Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 19. 1. 2021 (s tovornih vozil padajoči led poškodoval vozili, ukradel obe registrski tablici,…)

19. 01. 2021 12:21

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 244 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

Cestni promet

Včeraj so bili obveščeni o prometni nesreči v kateri se je v nedeljo, na relacije  Bele Vode  – Lepa Njiva, lažje poškodoval voznik osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v ograjo mostu.

Poleg omenjene so obravnavali še pet prometnih nesreč z materialno škodo.

Včeraj so obravnavali dva primera, ko je iz neočiščenih tovornih vozil na drugi dve vozili padel led in ju poškodoval. Voznika, ki sta vozila z neočiščenimi vozili so oglobili. Vse voznike policisti opozarjajo naj z vozil pred vožnjo temeljito očistijo sneg in led.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali petkrat.

Kriminaliteta

Z osebnega vozila parkiranega na parkirišču Ulice Dušana Kvedra v Šentjurju je neznani storilec ukradel obe registrski tablici.

Na  avtocestnem počivališču Tepanje so obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec  je  iz rezervoarja madžarskega tovornega vozila ukradel okoli 650 litrov goriva.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 1,116 seconds.