Poročilo Policijske uprave Celje: torek 20. 9. 2022 (tragična nesreča pri delu v vinogradu, iz kleti kradel posodo in ženske škornje,…)

20. 09. 2022 07:09

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 326 klicev občanov. 92 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 42 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o tragični nesreči pri delu. Pri delu s traktorjem v vinogradu v Vojskem, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, se je smrtno poškodoval 32-letni traktorist, ki je s traktorjem, na katerem je imel pripeto prikolico, zdrsnil po hribu. Pri prevračanju traktorja je voznik padel iz kabine in se tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

V Javorniku je neznani storilec iz gradbišča ukradel 50 kovinskih gradbenih podpornikov, 50 opažnih plošč in daljšo verigo. Škodo ocenjujejo na okoli 3.000 €.

V Velenju so obravnavali tatvino kolesa, znamke Nakamura, sive barve.

Na Polzeli je neznani storilec vlomil v kovinski zabojnik ob trgovini in ukradel osem jeklenk plina.

V Slovenskih Konjicah je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka. Ukradel je več kosov posode in tri pare ženskih škornjev.

V popoldanskih urah so bili obveščeni, da se je v Dolgi Gori huje poškodovala 73-letna občanka, ki ji je zdrsnilo na strmem pobočju in je padla.

Na območju Bistrice ob Sotli so včeraj ustavili voznika osebnega vozila, hrvaškega državljana, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel 0,72 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Voznika so privedli k sodnici za prekrške, ki mu je izrekla 1.200 € globe in stransko sankcijo prepoved vožnje na območju Republike Slovenije za obdobje enega leta.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 0,966 seconds.