Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 21. 4. 2020 (vlomilec odklenil hišo, kjer so bili lastniki)

21. 04. 2020 10:52

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 232 klicev občanov. V 60 primerih je šlo za interventne dogodke.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o 11 prometnih nesrečah. V Laškem se je lažje poškodoval kolesar, ki je padel, ostale prometne nesreče so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

V Cerovcu pod Bočem so zasegli osebno vozilo vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo.

Na Podjavorškovi ulici v Celju so policisti sinoči ustavili voznika, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel več kot promilo alkohola v krvi.

Kriminaliteta

Na Goriškem Vrhu, na območju Policijske postaje Dravograd, je neznani storilec iz traktorja ukrade deset verig za pripenjanje hlodovine in štiri verige za pogonska kolesa. S tatvino je latnikom povzročil za okoli 3.300 € škode.

V Goričici, na območju Policijske postaje Šentjur, je neznani storilec, včeraj okoli 13. ure z vrat odtrgal poštni nabiralnik in z njim razbil manjše steklo na vhodnih vratih ter si s ključi, ki so bili na notranji strani vrat, ta tudi odklenil. V hišo ni vstopil, ker je opazil, da so bili lastniki doma. Z razbitjem stekla in poškodovanjem poštnega nabiralnika je lastnikom povzročil za okoli 200 € škode.

Sinoči, okoli 22. ure je občan policiste obvestil, da so mu s stanovanjske hiše, na Lepi poti v Celju, ukradli brezžično video nadzorno kamero. O storilcu zbirajo obvestila.

Ostalo

V Šentjanžu pri Dravogradu so policisti obravnavali nesrečo pri delu. 60-letni delavec je v novogradnji vrtca v Šentjanžu, pod stropom nameščal električne kable, izgubil ravnotežje in padel z lestve z višine dobrih dveh metrov na
gradbeno železo in se huje poškodoval. Tuja krivda je izključena.

Nekaj čez polnoč so bili policisti obveščeni, da je na Jenkovi cesti v Velenju zagorelo osebno vozilo. Policista sta uspela z gašenjem požar omejiti do prihoda gasilcev, ki so ga v celoti pogasili. Vozilo je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi. Tuja krivda je izključena.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
133 queries in 0,772 seconds.