Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 22. 3. 2022 (kolesar v prometni znak, poškodovali vetrno zaščito velenjske skakalnice,…)

22. 03. 2022 09:30

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 237 klicev občanov. 79 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 15 s področja mejnih zadev in tujcev, 31 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Na odskočišču skakalnice v Velenju so neznani storilci poškodovali protivetrno zaščito. Z dejanjem so povzročili za okoli 2.000 € škode.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, dveh z lažjimi in petnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. Šestim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo so zasegli vozila.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali petkrat.

S področja kriminalitete izpostavljamo vlom in dve tatvini.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so obravnavali na relaciji Migojnice – Griže, kjer je 57-letni kolesar trčil v prometni znak postavljen ob delovišču in padel. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Na območju Mozirja so obravnavali vlom v mizarsko delavnico. Storilec je ukradel več različnega orodja.

Iz skladišča podjetja v Bukovski vasi je neznani storilec ukradel dve nakladalni rampi za premik delovnih strojev, iz rezervoarja tam parkiranega tovornega vozila pa nekaj goriva.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 0,940 seconds.