Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 22. 5. 2018 (hudi prometni nesreči, vlomi)

22. 05. 2018 10:30

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 13 prometnih nesreč. Dve s hudimi telesnimi poškodbami, štiri z lažjimi in sedem z materialno škodo.

Prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami – Celje, Velenje

Okoli poldneva smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti med izvozoma Lopata in Celje center. 69-letni voznik, je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, trčil v tovorno vozilo s priklopnikom, ki ga je vozil 31-letni voznik. Voznik osebnega vozila se je v trčenju hudo poškodoval.

Okoli 19. ure smo bili obveščeni, da se je v Črnovi huje poškodoval motorist. 43-letni motorist, ki je vozil iz smeri Lokovine proti Prelski, je v ovinku izgubil oblast nad motornim kolesom, padel in se hudo poškodoval.

Vlom v pomožni objekt – Celje

V Celju je v zadnjih dneh neznani storilec vlomil v pomožni objekt ob stanovanjski hiši in ukradel moško kolo in kosilnico.

Vlom v stanovanjsko hišo – Kasaze

V Kasazah je včeraj, v dopoldanskih urah, neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel več kosov nakita in gotovino.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo – Žalec

V Trnavi, na območju Policijske postaje Žalec, smo obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilcu v hišo ni uspelo vstopiti, lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem terasnih vrat.

Vlom v gostinski lokal – Rimske Toplice

Danes v jutranjih urah smo bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal na območju Rimskih Toplic. Pogrešajo več zganja, cigaret in televizor.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 1,660 seconds.