Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 23. 10. 2018 (vlomi)

23. 10. 2018 09:29

V današnjem policijskem poročilu najprej o prometni nesreči, ki smo jo včeraj okoli poldneva obravnavali v Radljah ob Dravi.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Radlje ob Dravi

70-letna voznica osebnega avtomobila, ki je vozila iz smeri Dobrave proti Radljam ob Dravi, je v Radljah ob Dravi v križišče zapeljala v trenutku, ko je po glavni cesti iz smeri Podvelke pravilno pripeljala 61-letna voznica osebnega vozila. V trčenju sta se obe voznici hudo poškodovali. Lažje sta bili poškodovani tudi obe sopotnici. 72-letna sopotnica v vozilu povzročiteljice in 38-letna sopotnica v vozilu 61-letne voznice.

Tatvina – Celje

V Celju, na Bežigrajski ulici, smo včeraj obravnavali tatvino. Neznani storilec je ukradel nosilni steber drsnih vrat trgovine in vijake z maticami.

Vlomi v stanovanjske hiše – Laško, Žalec in Velenje

V Lipnem dolu, na območju Policijske postaje Laško, smo obravnavali vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo in klet ob njej. Storilec je iz hiše ukradel sliko neznanega avtorja in starejši radio.

Vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi na Šlandrovi cesti v Velenju. Storilec ni ničesar ukradel saj v hiši ni bilo vrednejših stvari.

V Prekopi, na območju Policijske postaje Žalec, smo obravnavali vlom v novogradnjo stanovanjske hiše. Tudi v tem primeru ni storilec ničesar ukradel.

Vlom v gostinski lokal – Celje

Na Mariborski cesti v Celju, je nekaj minut pred peto uro zjutraj, neznani storilec vlomil v gostinski lokal. Ukrasti ni uspel ničesar, saj ga je pregnal alarm.

Prometna nesreča – Celje

Danes, okoli pol sedmih zjutraj, smo na Ljubljanski ulici v Celju obravnavali prometno nesrečo. 56-letni voznik, ki je vozil proti centru mesta je na prehodu za pešce trčil v 18-letno peško, ki je pravilno prečkala cestišče. Peško so z reševalnim vozilo odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je ostala na opazovanju. Po prvih podatkih se je v prometni nesreči lažje poškodovala. Vozniku smo izdali plačilni nalog.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,482 seconds.