Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 24. 9. 2019 (ukradli avto, mrtev planinec)

24. 09. 2019 08:27

V zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, 4 z lažjimi telesnimi poškodbami in 15 prometnih nesreč, kjer je nastala samo materialna škoda.

Na področju kriminalitete smo obravnavali 6 tatvin, 3 vlome, poškodovanje tuje stvari, 1 kaznivo dejanje ponarejanje denarja.

Javni red in mir je bil kršen 3-krat na javnem kraju in 1-krat v zasebnem prostoru.

Prometna nesreča – Radlje ob Dravi

V večernem času ob 19.15 ure so policisti na območju Radelj ob Dravi obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznica osebnega vozila zaradi izsiljevanja prednosti trčila v dva pešca, v času ko sta prečkala cesto na prehodu za pešce. Pri nesreči sta bila pešca telesno poškodovana eden huje drugi pa lažje.

Tatvina – Celje

Celjski policisti so obravnavali tatvino artiklov v vrednosti 75 € v trgovini, kjer je storilca zalotil varnostnik.

Prav tako so obravnavali tatvino artiklov v trgovini, kjer je storilec odnesel za okoli 140 € različnih artiklov.

Tatvina vozila – Slovenske Konjice

Neznani storilec je v popoldanskem času izvršil tatvino osebnega vozila znamke VW Golf, serije IV, rjave barve, letnik 2003, reg. št. CEA4-99M, ki je bil parkiran na parkirnem prostoru v Slovenskih Konjicah. Lastnik je oškodovan za okoli 1500 €.

Gorska nesreča – Raduha

Včeraj ob 15.40 smo bili obveščeni o pogrešanju 23-letnega planinca na območju Raduhe. Organizirana je bila iskalna akcija pri kateri so sodelovali reševalci GRS Celje in GRS Koroške. Žal pa je okoli 18.45 ure ekipa GRS pogrešanega planinca našla mrtvega pod zavarovano potjo v severni steni Raduhe. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da je planinec pri sestopu na zavarovani poti, zdrsnil v globino okoli 100 metrov in je zaradi poškodb obležal mrtev. Policisti na kraju niso ugotovili sumljivih okoliščin glede nesreče planinca.

Marjan Strašek, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,990 seconds.