Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 26. 6. 2018 (izsledili povzročitelja trka v 9-letnika, vlomi)

26. 06. 2018 12:06

Včeraj smo poročali o prometni nesreči s pobegom, ki smo jo obravnavali v nedeljo zvečer v Zabukovici in v kateri je bil poškodovan 9-letni kolesar. Glede nesreče danes dodajamo, da smo izsledili povzročitelja. Prometno nesrečo je povzročil 36-letni voznik doma z območja Policijske postaje Žalec.

Vlomi v osebna vozila – Celje

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v osebno vozilo na Goročanovi ulici v Celju. Storilec je iz vozila ukradel torbo z avtomobilskimi dokumenti.

Vloma v dve osebni vozili smo včeraj obravnavali tudi na Ulici frankolovskih žrtev v Celju. V nobenem primeru ni storilec ničesar ukradel.

Vlom v tovorno vozilo – Celje

Na parkirišču ob železniški postaji v Celju smo včeraj obravnavali vlom v tovorno vozilo. Storilec je iz vozila ukradel torbo z električnim orodjem.

Vlom v garažo – Migojnice

V Migojnicah je neznani storilec vlomil v garažo stanovanjske hiše in ukradel dve motorni žagi in kosilnico.

Tatvina – Celje

Iz odklenjenega osebnega vozila parkiranega na Opekarniški ulici v Celju je neznanec ukradel moško uro in mobilni telefon.

Požar – Gomilsko

Danes, okoli pol enih zjutraj, smo bili obveščeni da je zagorelo gospodarsko poslopje na Gomilskem. Policisti bodo ogled kraja požara opravili danes.

Vlom – Laško

Danes zjutraj smo bili obveščeni še o vlomu v pekarno v Laškem. Pogrešajo menjalni denar.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 0,750 seconds.