Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 27. 7. 2021 (padec dveh motoristov, zagorelo v kuhinji,…)

27. 07. 2021 12:37

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 301 klic občanov. 68 klicev je bilo interventnih.

10  interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štirje s področja mejnih  zadev  in  tujcev  31 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj  so  na  našem  območju  obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in sedem prometnih nesreč z materialno škodo.

Dvema voznikoma so zasegli vozila.

Prometno  nesrečo z lažjimi poškodbami so včeraj okoli 18. ure obravnavali na  območju  Ljubnega ob Savinji. V prometni nesreči sta bila udeležena dva motorista.  Prvemu  je  zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zdrsnilo na mokrem vozišču in je padel. Posledično je padel še motorist, ki je vozil za njim in ga je poskušal obvoziti.  Le ta se je pri padcu lažje poškodoval.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so petkrat ukrepali v javnih in enkrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

Včeraj  nekaj  pred 15. uro smo bili obveščeni o požaru v stanovanjski hiši na  območju Šmartnega ob Paki. Ogenj je poškodoval del kuhinje. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,357 seconds.