Poročilo Policijske uprave Celje: torek 27. 9. 2022 (z delovnega stroja ukradel luči, vlomil skozi okno in ukradel denar ter zlat prstan,…)

27. 09. 2022 11:48

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah obravnavali 210 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost:

Včeraj so policisti na našem območju obravnavali dve prometni nesreči, v katerih sta se lažje poškodovala voznik osebnega vozila in kolesarka ter dve prometni nesreči z materialno škodo.

Voznik osebnega vozila se je lažje poškodoval v prometni nesreči, ki se je zgodila na izvozu iz avtoceste v Šentrupertu, kjer mu je prednost izsilil voznik tovornega vozila.

Kolesarka se je lažje poškodovala v popoldanski prometni nesreči v Štorah, kjer je padla zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča.

Štirim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila.

Javni red in mir:

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali petkrat.

Kriminaliteta

V Križevcu, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je denar in vrednejši zlat prstan.

V Velenju so včeraj obravnavali tatvino osebnega vozila znamke Honda CRV, kovinsko svetlo sive barve, registrskih številk CE TI 447. Storilec je vozilo ukradel s parkirišča podjetja.

V Velenju je neznani storilec na osebnem vozilu prerezal tri pnevmatike.

Z delovnega stroja, parkiranega na delovišču v Slovenskih Konjicah, je neznani storilec ukradel štiri luči.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
141 queries in 0,917 seconds.