Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 28. 12. 2021 (po Žalcu vozila z več kot prmoilo, tatvina skiroja,…)

28. 12. 2021 10:17

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 223 klicev občanov. 64 klicev je bilo .

19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 20 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Konjiški policisti so včeraj prijeli dva mladoletnika, ki sta v zadnjih dneh na več vozilih prerezala pnevmatike. Z njima so ob prisotnosti staršev opravili razgovore. Sledi poročilo na Okrožno državno tožilstvo in obvestilo Centru za socialno delo.

V Velenju so obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec ni ničesar ukradel, lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem dvojnih vrat.

V Slovenj Gradcu so obravnavali tatvino električnega skiroja, znamke Blaupunkt, bele barve. Storilec je skiro ukradel iz nezaklenjene kolesarnice stanovanjskega bloka.

Z osebnega vozila, parkiranega na parkirišču Ulice bratov Vošnjakov v Celju, je neznani storilec ukradel obe registrski tablici in akumulator.

Na območju Policijske postaje Žalec so sinoči obravnavali voznico osebnega vozila, ki je imela v krvi več kot promilo in pol alkohola. Voznici so odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Okoli pol dveh zjutraj so bili obveščeni o požaru v Zadobrovi. Ogenj je v celoti uničil garažo v sklopu stanovanjske hiše. Po prvih podatkih je tuja krivda izključena, z ogledom kraja nadaljujemo danes.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 1,570 seconds.