Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 3. 3. 2020 (vlomi, nasilje v družini)

03. 03. 2020 08:06

V zadnjih 24 urah so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 68 interventnih dogodkov. 26 s področja kriminalitete, 21 s področja prometne varnosti, 19 s področja javnega reda in miru in dva z ostalih področij dela.

Vlom v stanovanjsko hišo – Kozje

Včeraj so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Kozjem. Storilec je v hišo vlomil skozi okno. Najverjetneje ga je pregnal alarm, ki se je sprožil tako, da ni uspel ničesar ukrasti. Lastnikom je škodo povzroči s
poškodovanjem okna.

Vlom v poslovne prostore – Babno

V Babnem, na območju Policijske postaje Celje, so policisti  obravnavali vlom v prostore podjetja. Storilec je ukradel več enot zunanje in notranje toplotne črpalke ter več zunanjih in notranjih enot klimatskih naprav.

Vlom v klet stanovanjskega bloka – Šoštanj

V Šoštanju so policisti obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Pogrešajo moško gorsko kolo znamke Wheeler, na katerem je nameščen otroški sedež.

Poškodovanje vozila – Celje

V Celju, na Vodnikovi ulici, so obravnavali poškodovanje osebnega vozila. Neznanec je na vozilu z ostrim predmetom naredil več risov.

Zasega vozil – Mestinje in Lopata

V Mestinju in na Lopati so policisti zasegli osebni vozili voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo.

Nasilje v družini

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali dva primera nasilja v družini. Dvema kršiteljema, eden je nad oškodovanko izvajal psihično nasilje, drugi poleg psihičnega tudi fizično, smo izrekli ukrepa prepovedi približevanja in ju bomo kazensko ovadili. Storilca, ki je nad oškodovanko poleg psihičnega izvajal tudi fizično nasilje in jo lažje poškodoval, so pridržali.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 2,189 seconds.