Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 3. 8. 2021 (na kopališču odtujena denarnica, trije Afganistanci v bosanskem tovornjaku,…)

03. 08. 2021 13:22

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 265 klicev občanov. 69 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 25 s področja prometne varnosti in 19 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj so obravnavali dve prometni nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami in dve nesreči z materialno škodo.

Policisti so obravnavali dve prometni nesreči v kateri sta se lažje telesno poškodovala kolesarja, ki sta bila sama udeležena v nesreči.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali v devetnajstih primerih, enega kršitelja so pridržali.

Kriminaliteta

Na območju Gaberk v Velenju je neznani storilec iz delovnega stroja odtujil varnostno ograjo.

V Slatini, Šmartno ob Paki je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo iz katere je odtujil gotovino.

V Velenju na Efenkovi ulici je neznani storilec izpred stanovanjske hiše odtujil kolo znamke UMIT. Prav tako je neznani storilec na Goriški ulici v Velenju vlomil v klet in iz nje odtujil kolo znamke KTM.

V Podčetrtku na kopališču, je neznani storilec obiskovalcu iz torbe odtujil denarnico z dokumenti in gotovino.

Včeraj nekaj po 23. uri so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Tratne pri Grobelnem – Šentjur. Neznani storilec je iz stanovanjske hiše odtujil več kosov zlatnine, ročne ure in gotovino.

Policisti so obravnavali še dve kaznivi dejanji Nasilje v družini in v obeh primerih izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Ilegalne migracije

Policisti PMP Rogatec so na MP Dobovec pri skupni mejni kontroli bosanskega tovornega vozila v tovornem prostoru odkrili tri državljane Afganistana. Policisti so tuje državljane predali v postopek varnostnim organom Hrvaške.

M.S./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 3,032 seconds.