Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 31. 12. 2019 (zasega pirotehnike)

31. 12. 2019 09:33

Na območju Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 69 interventnih dogodkov. Policisti so obravnavali 6 kršitev javnega reda in miru na javnem kraju in 4 kršitve v zasebnem prostoru. Dva kršitelja sta bila zaradi kršitve javnega reda pridržana. Obravnavali so dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami in 7 z materialno škodo. Na področju kriminalitete smo obravnavali 18 različnih kaznivih dejanj.

Kriminaliteta

Tatvina – Slovenske Konjice in Celje

V Slovenskih Konjicah so policisti obravnavali tatvino alkoholnih pijač v trgovini. Celjski policisti pa so obravnavali tatvino prehrambnih izdelkov.

Tatvina goriva – Velenje

Policisti PP Velenje so obravnavali tatvino goriva iz parkiranega avtobusa iz katerega je neznani storilec odtujil okoli 250 litrov goriva.

Vlomi v objekte – Velenje

Prav tako so policisti PP Velenje obravnavali tri vlome v vikend hišice na območju Velenja. Iz enega vikenda je neznani storilec odtujil plinsko kuhalno ploščo na drugih dveh pa je povzročil materialno škodo.

Zaseg pirotehničnih sredstev – Dobovec

Včeraj so policisti na mejnem prehodu Dobovec pri vstopu v državo, 29-letnemu državljanu Hrvaške zasegli 180 petard, 21-letnemu Slovencu pa so zasegli 120 petard. Zaradi prekrška bodo policisti zoper navedena uvedli hitri postopek o prekršku.

Požar – Celje

Policisti PP Celje so obravnavali manjši požar v večstanovanjski hiši, kjer je prišlo po prvih ugotovitvah najverjetneje do napake na električni napeljavi v kleti in posledično do tlenja izolacije. Požar so pogasili celjski gasilci pri tem pa je nastala materialna škoda okoli 2000 evrov. Pri požaru ni bil nihče telesno poškdovan.

Marjan Strašek, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,964 seconds.