Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 31. 8. 2021 (huje poškodovan mopedist, poškodovali dva stebra panelne ograje,…)

31. 08. 2021 14:35

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah  prejeli 337 klicev občanov. 73 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

19  interventnih  klicev  je  bilo  s  področja kriminalitete, 8 s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 34 s področja prometne varnosti in 12 s področja javnega reda in miru.

S  področja  cestnega  prometa  poročajo  o  eni  prometni nesreči s hudimi poškodbami,  eni  z  lažjimi in osemnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometno  nesrečo  s  hudimi  poškodbami  so  sinoči,  nekaj pred 20. uro, obravnavali  v Preserjah. V prometni nesreči se je hudo poškodoval 68-letni voznik  kolesa  z  motorjem,  ki  je padel, ker je mladoletniku med igro na cesto  padla  žoga  in  zadela  prednje  kolo  mopedista. Sledi poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so v popoldanskih urah obravnavali v Ločici  ob  Savinji,  kjer  je  voznica osebnega vozila na prehodu za pešce trčila  v  kolesarko.  Voznica  je kolesarko po trčenju odpeljala v Splošno bolnišnico  Celje, kjer so jo oskrbeli. Zoper povzročiteljico sledi odločba o hitrem postopku.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali petkrat.

S področja kriminalitete izpostavljajo tatvino in poškodovanje tuje stvari.

Iz  rezervoarja  tovornega  vozila  parkiranega na delovišču na Polzeli, je neznani storilec ukradel okoli 350 litrov goriva.

V  Športnem  parku  v  Šentjurju so neznani storilci poškodovali dva stebra panelne ograje in lastnikom povzročili za okoli 1.000 € škode.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 1,245 seconds.