Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 4. 6. 2019 (poškodovana kolesarja, odtujili audija)

04. 06. 2019 08:51

V zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali 25 prometnih nesreč. 2 prometni nesreči sta se končali s hudimi telesnimi poškodbami, 1 z lažjimi, 22 pa z materialno škodo.

Na področju kriminalitete smo obravnavali KD Grožnje, 3 tatvine, vlom ter KD Nasilja v družini. Policisti so 8-krat intervenirali na javnem kraju in 2-krat v zasebnih prostorih.

Prometni nesreči s hudimi poškodbami – Celje

Ob 17.20 uri se je v Ložnici pri Celju zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje telesno poškodoval 71-letni kolesar. Do nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti kolesarja, zaradi česar je izgubil oblast nad kolesom, padel in se pri padcu hudo telesno poškodoval.

Včeraj popoldne so nas iz bolnišnice Celje obvestili, da obravnavajo 7-letnega otroka, ki je padel s kolesom. Policisti so ugotovili, da se je fant s kolesom peljal po naselju Dobrova v spremstvu staršev. Med vožnjo je zapeljal preblizu desnemu robu ceste, izgubil oblast nad kolesom, padel ter se pri padcu hudo telesno poškodoval.

Zaseženo vozilo – Slovenske Konjice

V Slovenskih Konjicah so policisti zasegli vozilo 38-letnemu vozniku, ki je vozil osebni avto brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Vlom v hišo – Laško

Vlomljeno je bilo v hišo v Laškem, odtujeno pa je bilo električno vrtno orodje v vrednosti 300 eur.

Tatvina osebnega avtomobila – Žalec

V Žalcu je bil odtujen osebni avtomobil Audi A4, reg. štev. CE CZ-905, ki je bila parkiran pred stanovanjsko hišo. Vse ki bi karkoli vedeli o odtujenem avtmobilu naprošamo, da to sporočijo na telefonsko številko policije za nujne klice 113.

Požar na tovornem avtomobilu – Ravne ne Koroškem

V Ravnah na Koroškem je zaradi napake na električni napeljavi med vožnjo zagorelo tovorno vozilo.

Božidar Pezdevšek, Policijska uprava Celje

koncert-nana-milcinski-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 1,713 seconds.