Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 4. 8. 2020 (tatvina večjega števila mobilnih telefonov, tatvina otroškega vozička,…)

04. 08. 2020 11:26

Na telefonsko številko policije za nujne klice 113 so policisti na OKC PU Celje sprejeli 244 telefonskih klicev, v 67 primerih je šlo za interventne dogodke.

Kriminaliteta

V eni izmed trgovin v Celju so celjski policisti obravnavali tatvino več artiklov v vrednosti 22 €.

Tatvino v trgovini so obravnavali tudi Velenjski policisti.

V Novem Trgu v Celju so neznanci iz hodnika stanovanjskega bloka odtujili kolo znamke Goast SE 2000.

V Radečah so policisti PP Laško obravnavali tatvino registrske tablice iz parkiranega tovornega avtomobila.

Na ulici Kozjanskega odreda v Rogaški Slatini je neznani storilec iz hodnika stanovanjskega bloka odtujil otroški voziček.

Celjski policisti so obravnavali tudi tatvino okrasnih pokrovov iz parkiranega osebnega avtomobila na Škapinovi ulici v Celju.

V Slovenskih Konjicah je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Storilec je preiskal prostore ter odtujil manjšo vsoto gotovine in nekaj zlatnine.

Konjiški policisti so obravnavali tudi vlom v počitniško hišo na Koblah. Tudi v tem primeru je bila odtujena gotovina ter nekaj spominskih kovancev.

V Šlandrovem trgu v Žalcu je bilo vlomljeno v trgovino, kjer so neznani storilci odtujili večje število mobilnih telefonov.

Prometna varnost

Včeraj v popoldanskem času so policisti policijske postaje Slovenske Konjice obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika motornega kolesa. Do nesreče je prišlo, ko je 53 letni voznik motornega kolesa zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad vozilom ter padel in se pri padcu lažje telesno poškodoval.  Vozil pa je tudi pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 1.36 mg alkohola na liter izdihanega zraka.

V Žalcu so policisti vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja zasegli kolo z motorjem. Osebni avto so zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja vozniku zasegli tudi policisti PP Slovenske Konjice.

Javni red in mir

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju ter sedemkrat v zasebnih prostorih.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
132 queries in 0,692 seconds.