Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 4. 9. 2018 (prijeli vlomilca)

04. 09. 2018 11:33

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 14 prometnih nesreč, V eni se je huje poškodovala kolesarka, ostale so se končale z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali petkrat, dvakrat v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Celje

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila včeraj dopoldne na Drapšinovi ulici v Celju. 76-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Drapšinove ulice proti krožišču na Ulici mesta Grewenbroich, je na prehodu za kolesarje trčil v 63-letno kolesarko, ki je  pravilno prečkala vozišče. Voznik osebnega vozila je po trčenju ustavil in pomagal kolesarki. Kolesarka se je v trčenju hudo poškodovala

Vlom v gostinski lokal in prijetje storilca – Arclin

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni, da je bilo vlomljeno v gostinski lokal v Arclinu. Storilec je v lokal vlomil skozi zadnja skladiščna vrata in ukradel dnevni izkupiček in menjalni denar. Policisti so v dopoldanskih urah prijeli 28-letnika z območja Radeč, osumljenega vloma in mu odvzeli prostost.

Tatvina nafte – Braslovče

Iz rezervoarja delovnega stroja, parkiranega pri Podvinskem jezu, je neznani storilec ukradel okoli 100 litrov nafte.

Požar – Velika Pirešica

Na glavni cesti v Veliki Pirešici je včeraj med vožnjo zagorelo osebno vozilo. Do požara je prišlo pri električni napeljavi ventilatorja hladilnika. Voznica v požaru ni bila poškodovana.

Tatvina osebnega vozila – Celje

Na Nušičevi ulici v Celju smo obravnavali tatvino starejšega osebnega avtomobila znamke Mazda 323F, sive barve, registrskih številk KR A6-785.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 1,744 seconds.