Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 5. 3. 2019 (pri razrezu vozila za dela se je vnel požar, ki je povzročil zaporo ceste)

05. 03. 2019 09:23

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 67 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o eni prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, dveh z lažjimi telesnimi poškodbami in 16 z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo trikrat ukrepali v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih.

Med podrobnostmi najprej o prometni nesreči.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Slovenj Gradec

Včeraj, okoli poldneva, smo na Celjski cesti v Slovenj Gradcu obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je poškodoval 54-letni pešec. Vanj je na prehodu za pešce trčila 24-letna voznica, ki je vozila iz smeri Podgorske
ceste proti Šmartnem. Pešec se je v trčenju huje poškodoval.

Požar – Zeče

Včeraj okoli poldneva smo bili obveščeni o požaru v Zečah. Zagorelo je v garažnih prostorih, kjer sta domačina opravljala razrez vozila, pri tem pa so iskre kotne brusilke zanetile požar. V požaru, v katerem je nastalo za okoli 15.000 € materialne škode, ni bil nihče poškodovan. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja Povzročitev splošne nevarnosti. Zaradi požara je bila krajši čas, za ves promet, zaprta regionalna cesta Celje – Slovenske Konjice.

Tatvina – Stopče

V Stopčah pri Grobelnem smo obravnavali tatvino. Neznani storilec je v dopoldanskih urah, medtem, ko sta bila lastnika v bližini, vstopil v odklenjeno stanovanjsko hišo in iz dveh denarnic, ukradel gotovino. Ob tej
priložnosti znova opozarjamo občane, naj zaklepajo stanovanjske hiše, tudi kadar dela opravljajo v bližnji okolici.

Vlom v stanovanjsko hišo – Prevalje

Na območju Prevalj smo včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi okno, pred tem pa poškodoval vhodna vrata, je ukradel nekaj kosov zlatnine.

Vlom v osebno vozilo – Žalec

V Žalcu smo sinoči obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je iz denarnice, ki jo je našel v vozilu, ukradel gotovino.

Tatvine goriva – Graška Gora, Polzela
Iz dveh delovnih strojev parkiranih na delovišču lokalne ceste Graška gora – Šmiklavž, je neznani storilec med vikendom ukradel dobrih 300 litrov goriva. Tatvino goriva smo obravnavali tudi na Polzeli, kjer jo je neznani
storilec, okoli 1000 litrov, ukradel iz rezervoarjev dveh tovornih vozil.

Zasega vozil – Slovenske Konjice, Velenje

V Slovenskih Konjicah smo včeraj zasegli osebno vozilo 23-letnemu vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, v Velenju pa 22-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

sola-voznje-polsi-klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 1,076 seconds.