Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 7. 11. 2017 (vlom, delovna nesreča, gorska nesreča, požar, …)

07. 11. 2017 12:21

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali 23 prometnih nesreč. V treh so se tri osebe lažje poškodovale, v ostalih je prišlo do materialne škode.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali petkrat. Dvakrat v Celju ter po enkrat v Slovenj Gradcu, Slovenskih Konjicah in Žalcu.

Vlom v stanovanjsko hišo – Spodnji Gabrnik

Včeraj smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Spodnjem Gabrniku, na območju Policijske postaje Rogaška Slatina. Vlomljeno je bilo najverjetneje že v soboto zvečer, ko so bili lastniki odsotni. Vlomilec je v hišo vstopil skozi balkonska vrata in iz predala v sobi ukradel gotovino. Škodo je lastnikom povzročil tudi s poškodovanjem balkonskih vrat.

Nesreča pri delu – Slovenj Gradec

V podjetju v Slovenj Gradcu so včeraj obravnavali nesrečo pri delu. 34-letnik, zaposlen v podjetju iz Kranja, je s sodelavcem montiral vrata v podjetju v Slovenj Gradcu. Pri tem je stal na lestvi, približno štiri metre visoko. Zaposlena v podjetju je z ročnim vozičkom trčila v lestev, na kateri je stal 34-letnik, zaradi česar je le ta padel z lestve in se hudo poškodoval.

Gorska nesreča – Kamnik nad Grižami

Včeraj nekaj pred 17. uro smo bili obveščeni, da se je pri sestopanju s hriba Kamnik nad Grižami poškodoval 24-letni pohodnik iz Celja. 24-letniku je hodil sam, pri sestopanju pa mu je na mokri podlagi zdrsnilo in je zdrsel približno 30 metrov v globino in se hudo poškodoval.

Požar v stanovanjski hiši – Celje

Sinoči, okoli 23 ure smo bili obveščeni o požaru v stanovanjski hiši v Liscah, v Celju. Zagorelo je v sobi, kjer je spal 88-letni moški. Do požara je prišlo, ker se je pregrela namizna svetilka. Požar so takoj zaznali domači, ki so 88-letnika odnesli iz sobe. Ogenj, ki so ga v nadaljevanju pogasili gasilci, je moškemu hudo poškodoval obe nogi. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Zaseg vozila – Celje

Policisti Policijske postaje Celje so včeraj, nekaj pred polnočjo, zasegli vozilo 25-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, za nameček mu je hitri test potrdil še prisotnost drog.

Poleg omenjenega so včeraj obravnavali še tatvino v trgovini v Celju, tatvino goriva na bencinskem servisu Tepanje, tri primere povoženja divjadi v Celju, Dramljah in Rogatcu, v Celju smo moškemu, ki je izvajal nasilje nad partnerko izrekli ukrep prepovedi približevanja, obveščeni so bili tudi o dveh ponarejenih bankovcih v Velenju in Žalcu. O obeh ponarejenih bankovcih so jih obvestili iz bank. V dveh primerih so policisti včeraj pomagali pri iskanju vozil, ki sta jih občana, ki nista iz našega območja, parkirala in jih nista našla.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 2,486 seconds.