Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 7. 7. 2020 (trije poškodovani kolesarji – dva mladoletna, ukradel 70 kartonov penečih vin,…)

07. 07. 2020 12:13

Na  Operativno  komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli 277 klicev občanov.  83 klicev je bilo interventnih,  pet nujnih.

Sinočnje neurje je manjše nevšečnosti povzročalo tudi na našem območju.

Zaradi  podrtega drevesa in večjega kamenja, ki ga je prineslo na cesto, je bila  nekaj  časa  v  celoti zaprta cesta med Solčavo in Logarsko dolino. V Radljah  ob Dravi je promet oviralo drevo, ki je padlo na cesto, na območju Vinske Gore so promet ovirale večje veje, ki so padle na vozišče.

Sinoči  so bili obveščeni o dveh prometnih nesrečah mladoletnih kolesarjev in poškodbi kolesarja na gozdni poti.

V  Bregu  pri  Polzeli  se  je  v  večernih  urah  pri padcu s kolesom hudo poškodoval  13-letni  kolesar, ki je  zaradi poškodb ostal na zdravljenju v celjski  bolnišnici.   Z  zbiranjem podatkov o prometni nesreči nadaljujejo danes.

V večernih urah se je v Velenju, v bližini glasbene šole,  lažje poškodoval 15-letni kolesar, ki je padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.

Na  neprometni  površni  v Globokem pri Šmarju se je sinoči hudo poškodoval 40-letni kolesar, ki je med vožnjo po neutrjeni gozdni površini,  po klancu navzdol, zapeljal na korenino drevesa ter padel.

S področja kriminalitete poročajo o vlomu in treh tatvinah.

Na  delovišču  v  Vojniku je neznani storilec vlomil v gradbeni zabojnik in ukradel zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave in nivelirno napravo.

Iz srbskega tovornega vozila, parkiranega na parkirišču v Celju, je neznani storilec  ukradel  70  kartonov penečih vin, iz rezervoarja za gorivo pa še okoli 200 litrov nafte.

S  tovornega vozila parkiranega v Vuzenici je neznanec med vikendom ukradel obe registrski tablici.

Iz  gospodarskega poslopja na območju Šmartnega ob Paki je neznanec ukradel več suhomesnatih izdelkov in karton piva.

Nekaj  pred  21. uro so bili obveščeni o požaru v Ješovcu pri Šmarju, kjer je  med  vožnjo  zagorel  kombajn. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi napake  pri  elektro  napeljavi.  Ogenj  je na delovnem stroju povzročil za okoli 5.000 € škode. Požar so lastniki pogasili sami.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 4,295 seconds.