Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 7. 9. 2021 (spregledal 17-letnega motorista, izogibal se je srni in zletel na travnik,…)

07. 09. 2021 10:02

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah  prejeli 246 klicev občanov. 73 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

22  interventnih  klicev  je  bilo  s področja kriminalitete, 27 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

S  področja  cestnega  prometa policisti poročajo  o  eni  prometni nesreči s hudimi poškodbami,  treh  z  lažjimi poškodbami udeleženih in petnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Vozniku,  ki  je  vozil  brez veljavnega vozniškega dovoljenja, so zasegli tovorno vozilo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so okoli osmih zjutraj obravnavali  v križišču Tomšičeve in Jenkove ceste v  Velenju. V prometni nesreči sta bila udeležena voznica osebnega vozila in voznik motornega kolesa. Do trčenja je prišlo, ker je 45-letna voznica osebnega vozila, ki je v križišču Tomšičeve in  Jenkove  ceste  v Velenju zavijala v levo na Jenkovo cesto,  zaprla pot 17-letnemu  vozniku  kolesa z motorjem, ki je pripeljal iz nasprotne smeri. 17-letni  motorist je s sprednjim delom motornega kolesa trčil v zadnji del osebnega vozila 45-letne voznice. Motorist se je v trčenju hudo poškodoval. Zaradi povzročitve prometne nesreče bomo voznico kazensko ovadili.

Prvo  prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so nekaj pred osmo uro zjutraj obravnavali  na  Kidričevi  ulici  v Celju, kjer je voznik  osebnega vozila zaradi  vožnje  z neprilagojeno hitrostjo trčil v avtobus, ki je vozil pred njim. Voznik se je v trčenju lažje poškodoval.

Drugo  prometno  nesreč,  do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznice  osebnega  vozila,  so včeraj okoli 15. ure obravnavali v Žalcu. V prometni nesreči se je povzročiteljica lažje poškodovala.

Nekaj  pred 19. uro so prometno nesrečo z lažjimi poškodbami obravnavali v Šempetru  v  Savinjski  dolini,  kjer  je  voznik osebnega vozila, ki se je izogibal srni, zapeljal na travnik in se lažje poškodoval.

V  Rogatcu so obravnavali tatvino štirih akumulatorjev za tovorna vozila. Neznani storilec jih je ukradel z dvorišča delavnice.

Na  Ljubečni  je  neznani storilec vlomil v skladiščne prostore podjetja in ukradel za zdaj še neznano količino različnih barvnih kovin.

V  Vojniku  je neznanec vlomil v prostore ob mrliški vežici ter ukradel dve vakuumski napravi za dvig nagrobnih plošč ter kolesa s prikolice.

V   Javorniku,  na  območju  Policijske  postaje  Ravne  na  Koroškem,  so obravnavali  vlom  v  vrtno uto, od koder je storilec ukradel več različnih predmetov.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 14,931 seconds.