Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 8. 5. 2018 (vlomi in tatvine)

08. 05. 2018 08:37

V zadnjih 24 urah smo na Celjskem in Koroškem obravnavali 13 prometnih nesreč. Dve sta se končali z lažjimi telesnimi poškodbami, 11 pa z materialno škodo na objektih in vozilih. Dvema kršiteljema cestnoprometnih predpisov smo zasegli vozila.

Na področju kriminalitete smo obravnavali 3 tatvine, 9 vlomov, 1 poškodovanje tuje stvari ter kaznivo dejanje nasilja v družini. Policisti so 2-krat intervenirali na javnem kraju in 1 krat v zasebnem prostoru.

Celjski policisti so ponoči v mestu Celje opravili ogled šestih vozil, v katere je bilo vlomljeno z razbitjem stekel na vozilu. Iz štirih vozil ni bilo nič odtujenega, iz preostalih dveh pa je bila odtujena manjša količina denarja ter mobilni telefon. Policisti so v zvezi omenjenih vlomov že prijeli in pridržali 38-letnega moškega iz Celja.

V Celju je bilo vlomljeno tudi v gradbeni zabojnik, iz katerega je bilo odtujeno orodje v vrednosti 3.000 eur. Celjski policisti so opravili tudi ogled vloma v enega izmed poslovnih prostorov iz katerega ni bilo nič odtujenega.

Žalski policisti pa so opravili ogled vloma v vikend, iz katerega prav tako ni bilo nič odtujenega, na objektu pa je nastala škoda za okoli 500 eur.

Božidar Pezdevšek, vodja OKC PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
135 queries in 1,202 seconds.