Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 9. 2. 2021 (številni pijani vozniki, vloma v počitniški hišici,…)

09. 02. 2021 10:15

Na  Operativno  komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli 187 klicev občanov. 41 klicev je bilo interventnih.

Cestni promet

Na  območju  Slovenskih  Konjic  so  včeraj dopoldne zasegli osebno vozilo vozniku,  ki  je  vozil  brez vozniškega dovoljenja. Voznik je bil tudi pod vplivom  alkohola.  Preizkus  z alkotestom je pokazal, da je imel 0,99 mg/l alkohola.

V  popoldanskih urah so na območju Policijske postaje Celje zasegli osebno vozilo  vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Tudi v tem primeru je voznik vozil pod vplivom alkohola.  Preizkus z alkotestom je pokazal, da je  imel  1,29  mg/l alkohola ali drugače povedano več kot 2 in pol promili alkohola v krvi.

Dve  osebni  vozili  so voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj, včeraj zasegli tudi na šentjurskem območju.

Včeraj  popoldne se je na območju Žalca v prometni nesreči lažje poškodoval kolesar,  ki  je padel zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča. Kolesar je imel 0,64 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Kriminaliteta

Na  območju Lesičnega so obravnavali vlom v  dva objekta ob vikend hišici. Iz  enega so odpeljali štirikolesnik,  iz drugega pa ukradli tri kosilnice, nekaj posod z gorivom ter več kosov različnega orodja.

V   Velenju  je  neznani  storilec  iz  osebnega  vozila  parkiranega  pred stanovanjsko hišo ukradel avtoradio.

V Velenju, v bližini jezera, so obravnavali vloma v dve počitniški hišici. Storilec  ni  ničesar  ukradel,  v  obeh  primerih  je  škodo  povzročil  s poškodovanjem vrat.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,270 seconds.