Poročilo Policijske uprave Celje: torek 9. 8. 2022 (smreko podrl na električni vodnik, vlomil v društvo upokojencev,…)

09. 08. 2022 09:03

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 244 klicev občanov. 75 klicev je bilo interventnih.

20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 32 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Policisti so obravnavali tri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami in šest z materialno škodo. Enemu vozniku so policisti zasegli vozilo, ker ni izpolnjeval pogojev za vožnjo.

Na Ponikvi – Šentjur pri Celju je neznani storilec vlomil v delovni kontejner, katerega je preiskal in iz prenosnega semaforja odtujil akumulator.

V Mežici je neznani storilec vlomil v prostore Društva upokojencev in povzročil materialno škodo.

Nesreče pri delu

Nekaj po 11. uri so policisti v Muti v podjetju obravnavali nesrečo pri delu v kateri se je lažje telesno poškodoval 35-letni delavec. Policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom kraja ugotovili, da je do poškodbe je prišlo pri delu na stroju za testiranje ventilov. Tuja krivda je izključena. Policisti bodo o dogodku obvestili pristojno državno tožilstvo.

Nekaj po 11. uri so bili policisti obveščeni, da se je pri razrezu hlodovine na območju Slovenj Gradca huje telesno poškodoval 22-letni moški. Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil in ogledom kraja ugotovili, da je moški opravljal razrez hlodovine, kjer mu je hlodovina poškodovala nogo. Tuja krivda je izključena. Policisti bodo o dogodku obvestili pristojno državno tožilstvo.

V Andražu nad Polzelo je 24-letni moški podiral smreko v gozdu v bližini električnega vodnika. Smreka je padla na lesen drog in električni vodnik. Zaradi kratkega stika je na dveh gospodinjstvih prišlo do poškodovanja električnih naprav, ki so bile v tem času priklopljene na električno omrežje. Policisti preverjajo okoliščine v zvezi suma kaznivega dejanja.

M.S./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,342 seconds.