»72 ur norih avantur« – Citycenter Celje bo ta konec tedna za nakupe povrnil 5000 evrov

21. 10. 2021 06:20

Nori popusti in ugodnosti


Obiskovalce Citycentra Celje bo med četrtkom, 21. oktobra, in soboto, 23. oktobra več kot 90 prodajaln in lokalov razvajalo s številnimi popusti in ugodnostmi. Čaka jih namreč zabavno in pestro dogajanje, saj bo na sporedu »72 ur norih avantur«.

Prodajalne v največjem nakupovalnem središču na Celjskem vas te dni že pričakujejo z najnovejšimi modnimi kolekcijami za to jesen in zimo ter vam tako ponujajo možnost, da osvežite svojo garderobo in si izberete svoj najboljši stil. V času od 21. in do vključno 23. oktobra pa boste lahko deležni posebnega nakupovalnega doživetja, saj prihaja »72 ur norih avantur«, ki bodo v znamenju norih popustov, pestrega spremljevalnega dogajanja in številnih presenečenj.

V veliki nagradni igri »Citycentrov Jack« pa bo lahko vaš nakup tudi v celoti povrnjen. Namreč, vsak opravljen nakup v vrednosti nad 10 evrov v katerikoli prodajalni ali lokalu v nakupovalnem središču prinaša možnost za sodelovanje, saj bodo lahko kupci z računom preizkusili svojo srečo s pritiskom na gumb na igralnem aparatu, imenovanem »Jack«. Ta se bo nahajal na osrednjem prireditvenem prostoru Citycentra Celje. Vsi, ki se jim bo nasmehnila sreča, bodo dobili povrnjeno vrednost nakupov v obliki darilnih bonov Desetak. V Citycentru Celje bodo tako kupcem povrnili za skupaj 5.000 evrov v bonih Desetak.

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,210 seconds.