Bioenergetska terapija po metodi Brennan Healing Science – po polovični ceni!

29. 12. 2012 18:18

Na Celje.info in Polovička.si nadaljujemo z ugodnimi pol cenejšimi ponudbami raznovrstnih produktov, storitev, vstopnic itd.

Tokrat ponujamo 60-minutno bioenergetsko terapijo po svetovno priznani metodi Brennan Healing Science, ki se po novem izvaja tudi v Sloveniji, po polovični ceni.

Za ekskluzivno ceno 29,90€ (50% popust na ceno 59,80 €) vam nudimo 60-minutno bioenergetsko terapijo po svetovni priznani metodi Brennan Healing Science s pomočjo tehnik višjega čutnega zaznavanja. Bioterapije so namenjene posameznikom in sicer za odpravo stresnih stanj in raznovrstnih bolezenskih stanj, kot so:

–          Migrene in glavoboli ter bolečine v vratu
–          Bolečine v hrbtenici in težave s sklepi ter mišicami
–          Težave z dihali, prebavili in delovanjem srca
–          Bolečine zaradi poškodb, kot so zlomi, zvini ali izpahi

Bioterapija po metodi Brennan Healing Science je namenjena odpravi vzrokov bolečin in energetski podpori za hitrejše zdravljenje.

Po odpravi psihosomatskih vzrokov bolezni, se energetsko polje obnovi in zdravljenje steče hitreje, izboljšajo pa se tudi odnos do samega sebe, počutje, partnerstvo in odnosi na delovnem mestu.

Tehnike višjega čutnega zaznavanja bioterapevtu omogočijo globlji vpogled v posameznikove težave in odpravo le teh, seveda, če je posameznik pripravljen na spremembe in zdravljenje.

Bioenergetska terapija se izvaja v centru Rojstvo na naslovu: Šlandrov trg 28, 3310 Žalec.

Vse, kar morate storiti za 60 minutno bioenergetsko terapijo po polovični ceni (30,00 €)  je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Naročite lahko tudi več bonov. Skupaj jih je na voljo 5.

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup pol cenejšega bona ta bioenergetsko terapijo (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše bioenergetske terapije se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, da boste bone naročili med prvimi, saj jih na voljo ni ravno veliko! Naročite tukaj (klik!)

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 0,854 seconds.