Brezplačni online tečaji za odrasle na ŠC Celje

31. 03. 2020 17:16

Sodelavci Medpodjetniškega izobraževalnega centra ŠC Celje s pomočjo prenosnikov, interneta in nekaj iznajdljivosti uporabnikom nudijo podporo pri izobraževalnem procesu tudi v aktualnih okoliščinah.

S pomočjo video konferenc nadaljujejo delo na projektu Munera-3, kot odziv na aktualne potrebe gospodarstvenikov pišejo nove programe usposabljanj za zaposlene, oddajajo dokumentacijo in s koordinatorji na šolah načrtujejo potek projekta.

Na projektu Atena-V, ki bdi nad izvajanjem promocije vseživljenjskega učenja in animiranjem posameznikov za vključitev v izredno izobraževanje z namenom zvišanja ravni izobrazbe, te dni načrtujejo prihajajoče dogodke v lokalnem okolju. Razmišljajo, kako in kje do novih udeležencev brezplačne učne pomoči in nudijo podporo vsem, ki so letos že vključeni vanjo.

znak_sc_celjeMožnost izobraževanj

Če ste starejši od 45 let, nižje izobraženi in zaposleni/brezposelni in bi si želeli trenutno situacijo izkoristiti za pridobivanje novih (ne)formalnih znanj, pa tudi vas vabimo, da se nam pridružite!

Ta hip se lahko prijavite na naslednje brezplačne online tečaje:

Knjige so zame: 25 ur, začetek 1. 4. 2020, vodi Mateja Rajh Jager

Uporaba pametnih telefonov in tablic: 40 ur, začetek 31. 3. 2020, vodi Andraž Pušnik

Digitalne naprave za komuniciranje s svetom – nemščina (nadaljevalno): 40 ur, začetek 7. 4. 2020, vodi Božidar Žibret

Računalniška pismenost za odrasle: 60 ur, začetek 15. 4. 2020, vodi Matic Holobar

Na tečaje se prijavite TUKAJ: https://kompetence.snipi.info/Koledar?cal=SnipiZal&prvi=true&prijavi=1485

VSEBINE programov: http://projekti.sc-celje.si/aktivni-projekti/pridobivanje-temeljnih-in-poklicnih-kompetenc-zaposlenih-v-savinjski-regiji-2018-2022/

Dodatne informacije in svetovanje zaposlenim o možnostih izobraževanj: spela.kumer@sc-celje.si.

CGP_kohezijska-politika_logotipi_posamezni

Projekt Pridobivanje kompetenc 2018-2022 sofinancirata Evropski socialni sklad in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

znak_mizs_sloOkoliščne koronavirusa je zagotovo tudi izobraževalce veliko naučil. Nekaj dodatne strpnosti, kanček več iznajdljivosti, kreativnosti pri delu, spoznali so nova orodja za delo na daljavo in dobili nov zagon, da stopimo iz okvirjev.

 

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 1,076 seconds.