Cafe bar Vrtnica vabi na koncert Zlatka & Cazzafure

12. 03. 2013 11:38

Oder in plesišče celjskega cafe bara Vrtnica bosta tokrat razgrela Princ fužinc – raper Zlatko in njegov mož iz ozadja, producent in prijatelj Anže Cazzafura.

V soboto, 16. 3. 2013 ste tako od 20. ure naprej vabljeni na pester raperski večer v Vrtnico. Sprejemajo tudi rezervacije in sicer na tel. številko: 068-181-715 (Luka).

Nekaj več o Zlatku in Cazzafuri:

O’ zivjo, jst sm Zlatko in odrascu sm v Fuzinah, kjer sem tudi spoznal Anzeta Kacafuro – danes prijatelja in producenta.

Sodelovanje z Anžetom Cazzafuro se je začelo že prelomnega leta 2000 in od takrat sta prelome na glasbeni sceni ustvarjala tudi sama. Ne le v svojih glasbenih kreacijah, katerih ritem nam odzvanja v ušesih, temveč tudi v sodelovanju z drugimi slovenskimi glasbeniki.

Ti so namreč kmalu po njunem prvencu pokazali, da rap definitivno sodi na slovensko sceno … slovenska glasba pa v ameriško kinematografijo. Zato, ko boste ujeli kakšno urico časa, le poglejte film Birthday girl z Nicole Kidman v glavni vlogi, pa ne zgolj zaradi filma samega, ampak predvsem zaradi Cazzafurinega komada, ki se tam odvrti …

Fotografije s koncerta Zlatka v Vrtnici si boste lahko ogledali na Celje.info.

*promocijska novica

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
191 queries in 0,563 seconds.