Celje.info v letu 2011


Spoštovani obiskovalci Celje.info, za nami je prvo skupno leto na vašem in našem lokalnem spletnem portalu.

Družbeno-informativen spletni medij Celje.info je z ambicijo pokrivanja dogajanja na območju Celja in okolice luč svetovnega spleta ugledal marca letos. Njegovi avtorji smo z odzivom spletnih obiskovalcev nanj zelo zadovoljni.

V letu 2011 smo na Celje.info objavili 970  različnih prispevkov,  v besedi, fotografiji in videu dokumentirali 150 prireditev in jih preko svetovnega spleta prenesli v domove 84.705 obiskovalcev. Ti so na Celje.info v minulem letu odprli 177.043 strani. Porast obiskovalcev beležimo v vsakem novem mesecu prisotnosti Celje.info na svetovnem spletu.

Vaše naraščajoče zaupanje pa nas ne odvrača od dejstva, da imamo še veliko prostora za napredek in razvoj lokalnega portala Celje.info. Obljubljamo, da bo s časom vaš mestni informativni spletni portal postajal raznovrstnejši, boljši in kvalitetnejši.

Nekaterim črnim napovedim navkljub verjamemo, da bo tudi leto 2012 na območju Celja pestro, razgibano, veselo, polno novih izzivov in priložnosti za ustvarjalne in delovne ljudi. Želimo, da bi takšno bilo tudi za vas in obljubljamo, da bomo sodelavci Celje.info vestno in pozorno spremljali ter dokumentirali vse presežke izpod rok kreativnih Celjanov.

Vabimo vas še k ogledu prispevka z nekaterimi zanimivimi statistikami projektov avtorjev portala Celje.info.

Rok Čakš