Celjski policisti s koncertom zbrali več tisoč evrov za otroke v stiski


Policijska uprava Celje je, v sodelovanju z Območnim policijskim sindikatom Celje in IPA Klubom Celje, pripravila dobrodelni koncert Policijskega orkestra.

Zbrali so 7.661,97 evrov za otroke, ki živijo pod pragom revščine ter za otroke s posebnimi potrebami.

Gostje koncerta so bili Modrijani in Isaac Palma.

Minuli teden je Policijska uprava Celje, v sodelovanju z Območnim policijskim sindikatom Celje in IPA Klubom Celje, pripravila dobrodelni koncert Policijskega orkestra. Z njim so, v sodelovanju s humanitarnim društvom Enostavno pomagam iz Celja, zbirali sredstva za otroke in mladostnike, ki živijo pod pragom revščine ter za otroke s posebnimi potrebami, katerih starši jim ne morejo omogočiti dostojnega življenja. Del zbranih sredstev pa so namenili tudi sodelavcu s Policijske uprave Novo mesto, ki je po smrti žene ostal sam s štirimi otroki.

Koncert je potekal v nabito polni športni dvorani Gimnazije Celje Center, v kateri se je zbralo več kot 1.200 obiskovalcev. Policijski orkester je tako kot vedno izjemno navdušil občinstvo, kot tudi Modrijani in Isaac Palma. Vsi nastopajoči so se odrekli plačilu za nastop.

S koncertom je policistom uspelo zbrati 7.661.97 evrov.

Policisti so obiskovalcem za dobrodelnost, s katero bo na prenekateri otroški obraz znova prišel nasmeh, iskreno zahvaljujejo.

foto: PU Celje