Citycenter Celje bo obiskovalcem za nakupe povrnil 5000 evrov


Zabavno in pestro dogajanje čaka v prihodnjem tednu obiskovalce Citycentra Celje, in sicer bo na sporedu »72 ur norih avantur« med četrtkom, 17. junija, in soboto, 19. junija. Več kot 90 prodajalen in lokalov v največjem nakupovalnem središču na Celjskem bo obiskovalce vse omenjene dni razvajalo s številnimi popusti in ugodnostmi.

To pa še ni vse – nakupi bodo lahko v celoti povrnjeni, in sicer v nagradni igri »Citycentrov Jack«. Vsak opravljen nakup v vrednosti nad 10 evrov v katerikoli prodajalni ali lokalu v nakupovalnem središču prinaša možnost za sodelovanje, saj bodo lahko kupci z računom preizkusili svojo srečo na igralnem aparatu, imenovanem »Jack«. Ta se bo nahajal na osrednjem prireditvenem prostoru Citycentra Celje. S pritiskom na gum na igralnem aparatu bo sodelujoči sprožil delovanje naprave. Vsem, ki se jim bo sreča nasmehnila, bodo dobili povrnjeno vrednost nakupov v obliki darilnih bonov Desetak. V Citycentru Celje bodo tako kupcem povrnili za skupaj 5.000 evrov v bonih Desetak.

Finale Mini DJ Akademije in 6PACK Čukur

V soboto, 19. junija, zadnjih dan »norih avantur« bo ob 19. uri dogajanje popestrilo finale Mini DJ Akademije. Mlade glasbenike, mini DJ-je, ki so se zadnji mesec urili in pripravljali na svoj nastop, bo na osrednjem prostoru Citycentra Celje spremljal znani raper 6PACK Čukur. Dneve, polne popustov, ugodnosti in glasbene zabave, tako nikakor ne gre zamuditi.

V nakupovalnem središču Citycenter Celje obiskovalcem zagotavljajo visoke higienske in varnostne standarde. Da je nakupovanje popolnoma varno, dokazuje certifikat za visoke higienske standarde TÜV AUSTRIA, izdan s strani mednarodno dejavne ter vodilne nadzorne in inšpekcijske službe.